Historie

31-12-2009 -- Sinds 1 januari 2010 full time beschikbaar voor Kinesiologische activiteiten.

Juni 1995 -- Ingeschreven bij Kamer van Koophandel te Zutphen onder de naam "Salomons".

Vriendenclubje -- Als je zo lang met elkaar cursus volgt dan ontstaat er een clubje, die de hele ontwikkeling met elkaar doet. Tot op heden komen we mininaal een keer per jaar bij elkaar.

Spiertesten -- Het duurde een hele tijd voordat ik tot ik zelf tot de inzicht kwam, dat ik moest vertrouwen op wat ik voelde. Vanaf dat moment ging mij het spiertesten beter en beter af.

1989 -- Eerste aanraking met Kinesiologie in Drenthe, Hof van Axem. De Touch for Health cursus werd geleid door Rinie Schasfoort. Ik had geen idee wat ik moest voelen. Mijn armen ondervonden geen weerstand. Tijdens het eerste weekend kreeg ik een idee. Thuis gekomen lukte het me niet het gewenste product te herkennen. Er zat niets anders op dan nog maar op cursus te gaan. Weldra volgden TfH 2, 3 en de Instructeurs cursus. Ik was nog niet tevreden. En er zat niets anders op dan Woordblind, Leefblind en de hele cyclus van Three in One Concepts te volgen ... tot en met facilitator. Het mooie van deze workshops is dat je echt aan jezelf werkt.

Op het web

Blogs

 • Websites

 • Contact Info
  Salomons
  Govert Flinckstraat 23
  7312RP APELDOORN
  Email: info@orthokin.nl

  T: +31 (0)55 355 39 73

   

  Highlights

  Salomons
  Gespecialized Kinesiology at SALOMONS is an experience ... That is for sure!
  Read more...

  Touch for Health
  "TfH" in het kort, is een systeem dat in de wereld werd gezet door John F. Thie als een soort EHBO-systeem van spiertesten.
  Read more...

  Newsletter
  Your name (First, Last):


  Email address:  HTML: Yes No

  Je email is puur voor gebruik door Orthokin.nl.