Welkom bij "Orthokin.nl"

hsalomons
Ortho Kinesiologie Nederland -- "Orthokin.nl" in het kort. Dit houdt in, dat ik mijn werk (spiertesten en CORRECTIES doen) aanbied, zoals jouw Mind Body Spirit (Denken-Voelen Lichaam Intuïtie-Weten) het mij aangeeft ze te doen!

Met andere woorden, ik ga niet uit van symptomen, syndromen, ziektebeelden of dergelijke. Liggend op de tafel word je getest als een "Persona". En ik zie mijn werk als ondersteunend voor het geheel van Body Mind Spirit. Voor medische behandeling verwijs ik je standaard naar je huisarts of arts van dien aard.

 

[Introduction in ENGLISH]

 


Stress management in dialoog met het lichaam

Sessies

an image

Op afspraak wordt er tijd genomen om de testpersoon in alle rust en tijd in balans te brengen op basis van "stress management in dialoog met het lichaam". Deze sessies duren 1 a 2 uur duren en worden meestal liggend op tafel ondergaan (gekleed).

Ontwikkeling

an image

Altijd zoekend naar nieuwe werkwijzen en inzichten. Stress heeft een veelzijdig gezicht. Ze kan voortkomen uit lichamelijke, emotionele, energetische problemen. Daarom zullen inzichten altijd onderhevig zijn aan ontwikkeling.

Tactiek

an image

Test Operate Test Exit (TOTE) is een acronym dat gebruikt wordt binnen NLP. Kinesiologie is bij uitstek een "TOTE" ervaring. Waarbij de "Test" gedaan wordt op basis van de manuele spiertest en de "Operatie" een van de vele mogelijkheden die kinesiologie aanbiedt om een correctie aan te brengen.

 


Voedingtesten

De insteek - Sommige collega's zijn sterk in het testen van voeding op het lichaam door middel van spiertesten en zijn goed in staat om je voedingadviezen te geven. Als ik voeding test, is mijn insteek hierbij niet "wat mag je niet hebben, wat mag je wel hebben". De spiertestreactie is dan vaak informatie over de situatie waar we aanwerken. En eventueel door de emotionele/energetische waarde van het middel te veranderen, brengen we een verandering teweeg in de beleving van de situatie waar we aan werken.

Voorbeeld - Als ik een suikerklontje voor de navel houd en spiertest, dan kan de spiertest "zwak" testen. Wil dit nu zeggen dat suiker slecht voor je is? In mijn ervaring is dit NIET altijd het geval. Het kan net zo goed zijn dat hier een geval is van bijvoorbeeld "problemen hebben rond bijvoorbeeld 'liefde'". (Dit testen we dan uit. En het laatste is wel vaak het geval) ... [Benieuwd hoe het bij jou zit? Bel gerust en maak een afspraak! Tel. 055-355 39 73]

Ook Apeldoorn kent additieve wegen naar Gezond Zijn

"Alternatieve Geneeswijzen" - Het is een pompeuze aanname om je te willen vermelden onder "Alternatieve Geneeswijzen".

Bied je wel alternatieve geneeswijzen aan? Het is de vraag of je met energiewerk mensen aan het genezen bent. Is het niet eerder dat je door energiewerk veranderingen in het energetisch veld van het lichaam aanbrengt om daarna het lichaam de gelegenheid te geven zich "te zetten" naar het nieuwe energetische patroon.

Alternatief versus Complementair - Dit betekent dat de aangeboden werkwijze een andere wijze is dan de reeds aangeboden technieken. Wil je jezelf er tegenover stellen, dan moet je wel deze term "Alternatief" toepassen. Maar veelal is het "Additief" werk dat je aanbiedt. Het zijn technieken die aanvullend - complementair - zijn aan dat wat reeds is aangeboden.

Zo zie ik tenminste het werk dat ik - als practitioner van Gespecialiseerde Kinesiologie - aanbied. Met Gespecialiseerde Kinesiologie:

  1. stem ik mij af op het geheel van Denken-Voelen Lichaam Weten-Willen (Mind Body Spirit).
  2. help je bewust worden van je onbewuste patronen en verstoorde energiebanen.
  3. verander deze verstoringen en controleer de verandering door middel van de spiertest.

DTP ondersteuning

DTP ondersteuning Desktop Publishing (DTP) is een vaardigheid die ik in de loop der jaren me eigen heb mogem maken door werkzaam te zijn bij Getronics Datacenters. Door reductie ben ik vrijgekomen om dit werk via "Salomons" aan te bieden voor diegenen die onbekwaam of onbekend is met deze technieken. Denk aan:

  • MS Word-opmaak
  • PPT opmaak

Neem gerust contact op, zodat wij gezamenlijk tot een mooi eindproduct mogen komen.  

DTP Support - Desktop Publishing (DTP) is a skill I was able to learn during the years I was employed at Getronics Datacenters. The recession gave me the possibility to prolong this work under "Salomons". And offer my services to those who are incapable or unknown with these techniques. Among the services are:

  • MS Word
  • PPT opmaak

You can contact me, so we can come to a beautiful endproduct.

 

Contact Info
Salomons
Govert Flinckstraat 23
7312RP APELDOORN
Email: info@orthokin.nl

Highlights

Augustus, 1989
Eerste aanraking met Kinesiologie. Drenthe, Hof van Axen. Touch for Health cursus met Rinie Schasfoort.
Read more...

September, 2010
Burnout, a specific form of stress.
Read more...

September, 2010
Burnout: holistische benadering met kinesiologie.
Read more...

Newsletter